Nieuws in beeldNieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

In beeld: regenachtige burendag werd toch gezellig

Foto's: Peter Denekamp

Zwolle – Een bakkie warme koffie was wel nodig op de Burendag in Zwolle. Gewoon om een beetje op te warmen want het was één en al regen zaterdag. De burendag kwam dan ook laat op gang. In de ochtend en de middag waren het vooral veel Burendag spandoeken op lege pleinen.

De klussers en groendoeners waren allemaal naar binnen gevlucht. Toch waren er ook doorzetters. Want de plantjes moesten toch de grond in! En ondanks het slechte weer leverde dat heel wat samenhorigheid en plezier op. ’s Avonds kwamen de buurtfeesten op gang. En werd er zowaar een dansje gewaagd bij de partytent. Wat wil je ook als volkszanger Jordy van Vilsteren de hele Kamperpoort op de been weet te krijgen.

Burendag 2018 Azaleapark Assendorp Zwolle

 

Verenigingsstraat Assendorp Burendag 2018

 

Van Laersweg Schelle Zwolle Zuid
Volkszanger Jordy van Vilsteren Mussenhage Kamperpoort
Burendag Zuiderkerkstraat Assendorp.

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland, we beheren spoorlijnen en stations. Op die manier zijn  we een van de grootste buren van Nederland. Als goede buur willen we graag kennismaken met onze buren. En daarvoor is de landelijke Burendag een uitstekende gelegenheid. Door het slechte weer is het vandaag niet zo druk. Vorig jaar stonden we hier ook. Het was toen prachtig weer en veel drukker. Peter van der Steen, Woordvoerder van ProRail

ProRail stond met koffie in de Mimosastraat in de Pierik. Er wordt straks een geluidswal aangelegd voor het spoor dat heel dicht langs deze straat loopt.

 

Regen, regen, regen. Snel naar binnen waar de aroma van de koffie je tegemoet komt.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button