AssendorpKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Kerstsamenzang 2018 in Dominicanenklooster

Zwolle – ‘Midden in de winternacht’ of ‘Nu zijt wellekome’.  Echte kerstliedjes zoals je ze vroeger op school leerde en met de kerst zong. Je hoefde de titel van het kerstliedje maar te zien of de melodie kwam direct boven.  Dat geldt voor heel veel mensen, zo bleek. Zondagavond zat het Dominicanenklooster helemaal vol met mensen die graag weer eens die speciale kerstliedjes wilden zingen. Met de liedtekst in de hand en onder begeleiding van het Aquinokoor genoten veel mensen van het samenzingen van de traditionele kerstliederen. Geen kerkelijke viering maar een samenzijn in de bijzondere ambiance van de Dominicanenkerk. Naast het Aquinokoor werden de liederen ook begeleid door orgel, piano en andere instrumenten. Na afloop was er koffie, thee, glühwein en wat lekkers.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button