Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Kattegat Festival

Zwolle – Zaterdag vond in Hanzeland het Kattegat Festival plaats. Een festival voor jong en oud met workshops, foodtrucks, theater, kunst en muziek.

De bewoners van het Kattegat zetten ook deze zomer hun (tuin)deuren weer open voor allerlei Zwolse talenten die zich inzetten voor een groots feest. Bewoners, ondernemers, artiesten en kunstenaars uit Zwolle slaan de handen ineen om de tofste evenementen op Kattegat te realiseren. De organisatie is trots op de talenten die te vinden zijn in onze eigen stad! Daarom geven ze deze creatievelingen een podium waar creaties worden geëxposeerd, theater wordt gespeeld en muziek gehoord kan worden.

Wat is Kattegat?

Oorspronkelijk is Het Kattegat een zeestraat die de Oost- en Noordzee verbindt in Denemarken. Kattegat betekent letterlijk nauwe doorgang. Ook ons containercomplex is een verbindingspunt, het wordt omringd door tunnels, wegen, het spoor en fietspaden. Wij zien ons containercomplex als de nauwe doorgang naar en om de Oostzeelaan: ons eigen Kattegat

Kattegat Festival

Met o.a.:
– @huubprins : Het Nederlandstalige pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma brengt ons eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over
vriendschap en slechte gewoontes.

– @marth_music Deze held brengt ons een heerlijk bombardement van verschillende stijlen die het best gevangen kan worden in de term ‘Melodische-Electro-Beats’.

– Ponto Soundsystem: Helemaal uit Engeland komt onze trouwe @jaccopot samen met @nabermusic de lekkerste deuntjes draaien waar je los op gaat tot je tong uit je bek hangt.

Foto’s: © Streetbird

Gerelateerde artikelen

Back to top button