In beeldKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Havezathe tijden herleven op Zomerfair Den Alerdinck

Foto's: ©Peter Denekamp

Zwolle – Net buiten Zwolle staat de prachtige Havezathe Den Alerdinck. Het paar honderd jaar oude landgoed in Laag Zuthem staat dit weekend in het teken van het goede leven.

Publiek kan tot zondagavond genieten van de 5e zomerfair met unieke en exclusieve producten, verschillende paardenrassen, demonstraties, muzikaal vertier en heerlijke lekkernijen. Een adellijke ambiance op een unieke historische locatie.

Zomerfair
Van 10 t/m 12 augustus 2018 staat Havezathe Den Alerdinck weer geheel in het teken van het goede leven. Dit jaar wordt de zomerfair al weer voor de 5e keer georganiseerd. Een breed scala standhouders zal weer aanwezig zijn met uiteenlopende exclusieve en unieke producten. Ook zal er komende editie weer een uitgebreid randprogramma worden opgezet voor jong en oud. Denk hierbij aan diverse demonstraties, muzikaal vertier, springkussen en ponyritjes. Een heerlijk dagje uit. Den Alerdinck Zomerfair (Den Alerdinckweg 1, 8055 PE, Laag Zuthem)! Kijk voor openingstijden en entree op de website.

Back to top button