In beeldNieuws in beeldNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Grootste bedrijfsreclameballon steeg op vanaf Wezenlanden Park

Foto's & Verslag: ©Peter Denekamp

Zwolle – Wie vanavond rond zeven uur langs Park de Wezenlanden reed kan het nauwelijks ontgaan zijn. Een enorme, wit-groen gestreepte, heteluchtballon ontnam voorbijgangers het zicht op het Provinciehuis.


Op het grasveld achter het Provinciehuis verzamelen zich steeds meer nieuwsgierige Zwollenaren. Terwijl de gasbranders met een oorverdovend geraas de lucht in de ballon verwarmden maakten twintig klanten en zakenrelaties van Logistic Force Zwolle zich in de mand onder de dertig meter hoge luchtballon klaar om het luchtruim te kiezen. Op het moment dat de mand aarzelend los kwam van de grond gebaarden de mannen van Sky Ballonvaarten uit Tilburg dat het toegestroomde publiek aan de kant moest.

Raymond Hooft van Logistic Force, een uitzendbureau voor de logistieke en transportsector vertelt dat het bedrijf op deze manier haar klanten, zakenrelaties en medewerkers een onvergetelijke avond wil bezorgen: “Het is de grootste bedrijfsreclameballon van Nederland. De inhoud van de heteluchtballon is maar liefst 12 miljoen liter.”

De verwachting is dat de ballon later vanavond zal landen in de omgeving van Oldebroek.

Back to top button