Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Snollebollekes zetten Zwolle op z’n kop

Zwolle – Het festivalterrein aan de Grote Voort in Zwolle was stampvol op Bevrijdingsdag 2019. Maar liefst 30.000 bezoekers van het dancefestival Dance4Liberation gingen daar helemaal uit hun dak op de beats van house, hardstyle en hardcore.

Het festivalterrein was verdeeld in twee delen. Aan de ene kant genoot het publiek van house artiesten en aan de andere kant ging het helemaal los op hardstyle. Ook dit jaar had de organisatie weer uitgepakt met grote namen zoals Lil Kleine, Lucas & Steven en de Snollebollekes.

In de hardstyle area stonden onder andere Headhunterz, Phuture Noize en Sub Zero Project achter de draaitafels. Een bijzonder optreden kwam daar  van Jisk Lieftink, die als de Hardstyle Pianist, optreedt met klassieke vertalingen van hardstyletracks.

Tis een feest waarvan ik morge niks meer weet

Het feest van Dance4Liberation duurde tot middernacht. De Snollebollekes, een feestact uit het Brabantse Best, zetten Zwolle op z’n kop met hits als ‘Links, rechts’, ‘Vrouwkes’, ‘Springen nondeju’ en ‘Feest waarvan ik morgen niets meer weet’.

Back to top button