Nieuws uit ZwolleVoorpagina

In beeld: Kingdance 2019 zit er op en wat ging Zwolle hard!

Zwolle – “Koningsdag 2019 zit er weer op en wat gingen jullie hard! Wat een energie en wat een sfeer! Jullie waren in één woord fantastisch! Bedankt en tot volgend jaar!”, riep een van de organisatoren van Kingdance vannacht, klokslag twaalf uur door de microfoon. Het licht op het evenemententerrein ging aan en een enorme mensenmassa vertrok rustig richting het station.

Trein- en busladingen vol bezoekers kwamen op zaterdag naar Zwolle. Maar liefst dertigduizend bezoekers gingen vanaf twee uur’s middags tot middernacht uit hun dak op het evenemententerrein op de Grote Voort.

Kingdance maakte samen met Coen&Sander’s Koningsnachtspektakel dit weekend van Zwolle één van de hotspots in Nederland. Op Bevrijdingsdag wordt op hetzelfde terrein Dance4Liberation gehouden. De organisatie verwacht wederom alle dertigduizend beschikbare kaarten te verkopen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button