CoronavirusEconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

IKEA Zwolle sluit; alle vestigingen in Nederland dicht

Zwolle – Alle winkels van IKEA in Nederland sluiten – IKEA heeft besloten om per 17 maart alle winkels in Nederland tot nader order te sluiten. Dus ook de vestiging in Zwolle gaat dicht. Producten bestellen en thuis laten bezorgen via IKEA.nl of je online bestelling zelf ophalen bij de winkel blijft mogelijk.

“We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland nauw in de gaten. We baseren onze keuzes altijd op het belang van onze medewerkers, onze klanten en onze organisatie.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers zijn voor IKEA topprioriteit. Wij blijven daarnaast alert op de genomen maatregelen en adviezen vanuit het RIVM en de Nederlandse overheid.”, zo laat IKEA weten.

Informatie over je bezorging

Heb je producten besteld? Bezorgers brengen de producten tijdelijk tot aan de voordeur. Dit om direct persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden. Mocht je in een appartement wonen, dan wordt de bestelling nog wel tot je voordeur bezorgd. Indien er geen lift aanwezig is, wordt er tot en met de 4e verdieping bezorgd.

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close