EconomieLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

IJsbaan WinterWorld Zwolle gaat 1 december open

Zwolle –  Er kan weer geschaatst worden op het Rodetorenplein in Zwolle. Vanaf komende vrijdag 1 december gaat de ijsbaan WinterWorld Zwolle voor het tweede achtereenvolgende jaar open.

Kerststad

WinterWorld Zwolle wil  het Rodetorenplein, samen met alle ondernemers en de Gemeente Zwolle, omtoveren tot een mooie kerststad. Bezoekers kunnen rondjes schaatsen  op de ijsbaan  en eten en drinken in het sfeervolle restaurant, het gezellige café of in een originele Tiroler Glühweinbar.

Regiofunctie

Van 1 december 2017 tot en met 14 januari 2018 is er elke dag iets te beleven. Regelmatig zijn er schaats-, curling- of ijshockyclinics  en in december zijn Sinterklaas en de Kerstman ook aanwezig. Voor een volledig overzicht van de activiteiten kan gekeken worden op de website van de organisatie.

Michael van de Velde van WinterWorld Zwolle verwacht gasten uit de hele regio: “WinterWorld zet Zwolle en de regio op de kaart. Het is de gezelligste en meest sfeervolle ontmoetingsplek van de regio. Actief en gezellig, met een vleugje nostalgische romantiek.”

WinterWorld Zwolle

 

 

Website: Kijk voor meer informatie op www.winterworld-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button