Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Ieder weekeinde gratis fruit in kantine SV Zwolle

Zwolle – In de kantine van SV Zwolle kunnen voetballers vanaf nu ieder weekeinde gratis fruit van “FRUIT OP JE WERK” eten voor of na een wedstrijd.

SV Zwolle vindt een gezonde sportomgeving belangrijk, daarom kunnen de leden van de club en tegenstanders elke zaterdag en zondag gratis fruit krijgen in de kantine van de club. Op zaterdag kunnen de jeugdleden en het dameselftal een gezonde snack nemen voor of na een wedstrijd, op zondag is er ook voor de seniorenteams gratis fruit.

FRUIT OP JE WERK levert ieder weekeinde twee fruitboxen met allerlei soorten fruit. De inhoud bestaat altijd uit zeven tot acht fruitsoorten, de samenstelling varieert wekelijks. SV Zwolle is blij met de samenwerking met FRUIT OP JE WERK. De fruitboxen staan elke zaterdag en zondag op de bar in de kantine van SV Zwolle. Bij de ingang van het sportpark, de ingang van de kantine en in de kleedkamergang zijn borden van FRUIT OP JE WERK te zien om de voetballers te wijzen op het fruit in de kantine.

De levering van gratis fruit is mede mogelijk gemaakt door Vesta Chemicals. Het Zwolse bedrijf toont daarmee opnieuw zijn maatschappelijke betrokkenheid. Vesta Chemicals is namelijk ook de hoofdsponsor van de Asrendorp, het fraaie loopevenement in Assendorp. Daarnaast is het bedrijf onder andere rugsponsor bij de volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal. Vesta Chemicals won onlangs ook de duurzaamheidsprijs De Isolatie Uitdaging, met het milieuvriendelijke idee de isolatie van een huis te verbeteren door middel van pleisters en coatings met nanotechnologie.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren