EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ibiza Lounge: Hanzeland krijgt echt strand in Ibiza sferen

Zwolle krijgt een eigen strand op het Hanzeplein

Zwolle – Vanaf vrijdag 19 juni zal er op het Hanzeplein het eerste Stadsstrand van Zwolle verrijzen. Het strand is een initiatief van De Kantine Zwolle. Vier weken lang, van 19 juni tot en met 19 juli is iedereen welkom op het Stadsstrand.

Aangezien Zwolle niet aan de kust van Nederland ligt en als creatief alleskunner vond Bob Hoogstra het de hoogste tijd voor een eigen strand in Zwolle. Op het strand kunnen bezoekers een lekker hapje en drankje nuttigen en genieten van het zonnetje. Op de vrij- en zondagen zullen er de komende weken diverse evenementen plaatsvinden van een Ibiza Lounge tot een Wet & Water Fight.

Eerste vrijdag van de maand

Zoals bovengenoemd zullen er zomerse activiteiten plaatsvinden op het strand. Elke vrijdag is er een Vrijdagmiddagborrel at the beach en elke eerste vrijdag van de maand Prikkels. De Ibiza Lounge is op zondag 5 juli, waarbij het strand een dag lang Ibiza sferen zal uitstralen. Wet & Wild Water Fight Zwolle is op 12 juli en hier zal er een spetterend watergevecht plaatsvinden. End of the Beach Weekend is het weekend van 18 en 19 juli.

De Kantine Zwolle voor werken en studeren

Organisator van het stadsstrand, de Kantine Zwolle, is een plek met een eigen charme om te ontmoeten, werken en studeren. Dagelijks ontbijt-, lunch- en borrelfaciliteiten met circa 100 werk- en studieplekken voor ondernemers, freelancers, startups & studenten. De Kantine bevindt zich sinds begin 2015 achter het station in het hart van de wijk Hanzeland.

Creatieve uitingen

Om het Stadsstrand te promoten hebben studenten van het Cibap meegedacht en gewerkt aan diverse uitingen. Denk hierbij aan posters, flyers, animatiefilmpjes en nog veel meer. De beste projectgroep was KNOWN. Zij hebben uiteindelijk de definitieve producten gemaakt die geplaatst zullen worden op de Facebookpagina van het Stadsstrand (onder de naam Stadsstrand Zwolle).

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button