MagazineTheater

Huub Stapel geeft relatie en liefdestips in M/V² – morgenavond De Spiegel

De best bezochte onemanshow aller tijden ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’ (350.000 bezoekers en 473 voorstellingen), heeft een vervolg: M/V².

Morgenavond staat Huub Stapel met MV in het kwadraat in theater De Spiegel in Zwolle. Een geheel nieuwe one man show over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes. Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen.

Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: DE LIEFDE.

Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend.

Peter de Baan schreef de tekst. Al repeterend is daar in samenspraak met Huub natuurlijk in geschrapt en zijn er ook dingen bij gekomen. Huub zocht de gedichten en liedjes uit en zo groeiden we naar een tekst, die Huub op zijn lijf geschreven is. Het is zijn persoonlijke verhaal geworden. Bij het schrijven van de tekst heeft Peter de Baan zich laten inspireren en heeft hij een aantal keren geput uit onderstaande boeken: (spreek uit MV in het kwadraat) is een geheel nieuwe one man show van Huub Stapel over relaties en liefde.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button