Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Huldiging PEC Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 21 april is PEC Zwolle gepromoveerd naar de Eredivisie. Binnen een jaar heeft de club zich weer weten terug te voetballen naar het hoogste niveau. Een indrukwekkende prestatie, waar de gemeente Zwolle ook trots op is. Om de promotie te vieren, houdt de gemeente aanstaande zaterdag samen met PEC Zwolle een feestelijke huldiging in Park de Wezenlanden.

De huldiging vindt plaats van 18:00 uur tot 19:00 uur.

Programma

16.00 uur: Verwelkomen eerste bezoekers.
17:00 uur. Start voorprogramma in Park de Wezenlanden met Dj’s en artiesten.
18:00 uur: Start huldiging PEC Zwolle.
19:00 uur: Einde huldiging met uitloop tot 19.30 uur.
Onder voorbehoud en alleen bij kampioenschap: rondvaart door Zwolse grachten om 17.15 uur. Route: Rodentorenplein – Vispoortenbrug – Pelserbrugje – Diezerpoortenbrug – Schoenkuiperbrug – Hanekampbrug.

Praktische informatie

De toegang tot het evenemententerrein is bij de onderdoorgang van het Provinciehuis. Op de parkeerplaats ernaast is een fietsenstalling aanwezig, waar bezoekers kunnen parkeren.

Daarnaast zijn er op het terrein ook plekken ingericht voor mindervalide bezoekers. Bij de toegang wijst de beveiliging hen op die mogelijkheid. Verder zijn op het terrein bars aanwezig waar bezoekers drinken kunnen halen. De drank krijgen zij in een statiegeldbeker, die aan het eind van het event weer ingeleverd kan worden.

De huisregels voor het event zijn te vinden op www.zwolle.nl/huisregelshuldiging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button