EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hudson’s Bay Zwolle opent op 14 september

Zwolle – De Canadese warenhuisfirma Hudson’s Bay opent op 1 september haar winkel in Zwolle. Zes weken eerder start het inwerkprogramma voor de medewerkers. De Hudson’s Bay komt in het voormalige pand van de V&D in de Weeshuyspassage. Dit schrijft de luxe warenhuisketen op haar personeelswervingswebsite.

De Hudson’s Bay winkel in Zwolle zal op 14 september haar deuren openen. In verband met het onboarding programma zal jouw contract al op 11 augustus starten.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar personeel. Zo worden er nog sales-, service- en merchandise specialisten gezocht.

Vacauresite

 

5 Hudson's Bay Cosmetics

“De Hudson’s Bay is het  het meest ambitieuze warenhuis van Nederland!” Zo schrijft het bedrijf op de wervingswebsite. “Een warenhuis dat met de mooiste fashion, beauty & home collecties onze gasten wil inspireren en verrassen door op ieder moment van de dag de beste service te bieden, with a smile, always!”

Onlangs werd ook bekend dat er in de vestiging in Zwolle toch weer een La Place restaurant komt. Naast Zwolle komen er ook in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem en Leiden. Amsterdam, Tilburg en Breda Hudson’s Bay warenhuizen.

3 Hudson's Bay Shoes

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button