CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaWeerZorg & Welzijn

Houd alleen sneeuwballengevechten met mensen van je eigen huishouden

Zwolle – Nu Koning Winter voor de deur staat komt de Rijksoverheid met coronaregels hoe je het beste van de winterse omstandigheden kunt genieten. De regels werden zaterdagmiddag op de website gepubliceerd.

Op de pagina staat te lezen dat je onder de huidige regels naar buiten mag met je eigen huishouden, of met één persoon van buiten het huishouden. “Dit betekent dat sneeuwballengevechten alleen met het eigen huishouden mogen. Schaatsen mag ook, met maximaal 1 vriend of vriendin, dus in een groepje van 2 mensen.”

Toertochten en schaatswedstrijden op het ijs zijn verboden. Zelfstandig schaatsen mag wel. Wel is het belangrijk dat je afstand houdt van mensen van buiten je eigen huishouden. Volgens de Rijksoverheid zijn koek en zopie beperkt mogelijk.

Alle regels vind je op deze pagina.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button