BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hornbach-mast geplaatst langs Blaloweg

Zwolle- De veertig meter hoge reclamemast van Hornbach is woensdag terug geplaatst langs de Blaloweg.

Rond één uur ’s middags zou de reclamekrans bovenop de mast worden geplaatst met behulp van een kraan. Maar even later bleek er toch sprake van een probleem. Doordat één van de steunpoten op een te zwakke ondergrond stond moest  de kraan verplaatst worden. Niet de minste klus. Hiervoor moet eerst een andere kraan komen om de kraan te verplaatsen. De plaatsing werd tot ’s avonds uitgesteld.

Het was niet de eerste tegenslag voor Hornbach. In oktober 2017 prijkte het gevaarte al langs de Blaloweg, echter moest het toen twee maanden later al weer neergehaald worden. Later bleek dat de reusachtige reclamezuil om zou kunnen vallen bij te een te harde wind.

De reclamemast van de Hornbach staat op eigen terrein. De mast moet passanten op de A28 attenderen op de bouwmarkt. Rond zeven uur ’s avonds ging het gevaarte de lucht in.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button