EconomieNieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleTV KortVoorpagina

Horecapaviljoen Park de Wezenlanden geopend

Zwolle – Bijna 9 jaar geleden waren er de eerste plannen voor een horecapaviljoen in Park de Wezenlanden. Nu bijna een decennium later is het zover. Maandagmiddag, op een zeer warme tropische dag, werd het Parkpaviljoen de Wezenlanden geopend.

Een horecapaviljoen met een Spaans tintje. Zo laat Romy Meijer, de uitbaatster weten:’Mijn man is van Spaanse komaf en dat is zowel in het interieur als op de kaart te merken.” Zo doen de kleurrijke terrasstoelen Spaans aan en ook binnen zijn de Spaanse invloeden terug te vinden in de decoratie. Toch gaat het pand goed op in de natuurlijke omgeving van het park. Romano Meijer, echtgenoot en mede-uitbater: “Er zijn heel veel natuurlijke materialen gebruikt. Het paviljoen vormt daarom één mooi geheel met het omliggende park”.

 

34587878150_2969d414bd_z

De gasten kunnen 7 dagen per week bij het nieuwe paviljoen terecht. Van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Van iets lekkers bij de koffie tot een heerlijk diner.

Parkpaviljoen website
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button