EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Honderden mensen voor deur van de Mediamarkt door verkoopactie

Zwolle – Woensdagavond stond er een enorme file op de Pannekoekendijk richting de Mediamarkt. Bij de elektronicawinkel startte gisteravond de elfde editie van de ‘BTW weg ermee’ dagen. Een gekkenhuis! Honderden mensen stonden ’s avonds te wachten voor de rolluiken totdat de winkel open ging. En ook in de winkel zelf moesten de klanten tot wel 1,5 uur wachten voor de kassa om af te rekenen.

De Mediamarkt betaalt tot en met zaterdag de 21% BTW op bijna het gehele assortiment. De actie trok vorig jaar 1,2 miljoen bezoekers naar de winkels en 2,5 miljoen bezoekers online. Dit jaar hoopt de elektronicaketen dat record te doorbreken. Voorgaande jaren bleken met name grote aankopen zoals computers, laptops, televisies en smartphones erg populair.

“We merken dat veel klanten uitkijken naar deze actie. Zowel in de winkels als in de webshop zien we ieder jaar de bezoekersaantallen toenemen,” zegt Marc Steur, vestigingsdirecteur bij Media Markt Zwolle.

Zo ik denk laat ik eens een stofzuiger kopen tijdens de BTW dagen bij Mediamarkt…nou niet dus! Er staat gewoon file…

Posted by Hilco Loman on Wednesday, January 27, 2016

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button