Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Honderden deelnemers tijdens nieuwjaarsduik Milligerplas

Zwolle – Het leek op een zonnige stranddag maar niets was minder waar. Nieuwjaarsdag doken weer honderden deelnemers de Milligerplas in bij Stadshagen tijdens de inmiddels traditionele nieuwjaarsduik. Waar de één de badjas aanhad en slippers om vooraf de kou te trotseren was de andere helemaal in feesttenue gehuld. Met een vroege warming up werden de deelnemers in stemming gebracht om vervolgens hard lopend het water in te duiken. Het totale feestje duurde zo’n anderhalve minuut maximaal. De echte diehards gingen er echter nog een tweede keer in. Watertemperatuur? Die was zo’n 7 à 8 graden. Iets warmer dan gebruikelijk voor de tijd van het jaar.

Foto’s © Peter Denekamp


Foto’s Sjoerd-Jan van Breemen

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button