LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Holiday on Ice komt naar Zwolle

Zwolle – Holiday on Ice komt naar Zwolle. V an 12 tot en met 15 november 2020 is de nieuwe show SUPERNOVA te zien zijn in de IJsselhallen. Het is inmiddels 4 jaar geleden dat Holiday on Iver Nederland aandeed.

Bijna een miljoen mensen zagen afgelopen zaterdag al een aantal schaatsers van ’s werelds populairste ijsshow aan het werk in de eerste uitzending van de nieuwe ‘Dancing on Ice’ serie. Mar in november volgend jaar dus ook in Zwolle. Ook zal de show Maastricht en Groningen aandoen in 2020.

400 kostuums, zes grote poppen

Bij de spiksplinternieuwe show SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn niet alleen op, maar ook boven het ijs te zien en regelmatig zelfs boven het publiek. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt en daarnaast zijn er zes grote poppen met sterren.

Holiday on Ice vierde in 2018 het 75-jarig bestaan en is in die periode uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen een van de shows die in die 75 jaar op het ijs werden gebracht.

De kaartverkoop start op dinsdag 10 december om 10.00 uur via Eventim. Het voordeligste kaartje begint bij 27 euro 90. Voor 64,90 zit je op de allermooiste plekken.

Holiday on Ice
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button