Nieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE Hogeschool Windesheim staakt lessen op locatie Zwolle en Almere

UPDATE: De maatregelen van het kabinet zijn verlengd van 1 april tot en met 6 april. Windesheim heeft inmiddels via haar website bevestigd dat zij mee gaan in deze beslissing van het kabinet.

Zwolle – Hogeschool Windesheim in Zwolle is morgen, vrijdag 13 maart gesloten. Ze vraagt studenten morgen thuis te blijven. Ook andere afspraken gaan vrijdag 13 maart niet door. Ook is duidelijk dat er tot 6 april geen lessen zijn.

Deze maatregel neemt de school op basis van de besluiten die het kabinet vanavond heeft genomen en die strenger zijn dan de maatregelen die de minister eerder vanmiddag aankondigde.
“Morgen volgt meer informatie. Duidelijk is dat er tot 6 april geen lessen op de locaties in Almere en Zwolle zijn. Over wat dit betekent voor de komende weken informeren we zo snel mogelijk, in elk geval vóór maandag 16 maart., zo laat Windesheim weten rond half 11 donderdagavond.

Eerder vandaag kwam nog de melding van Windesheim dat het onderwijs vooralsnog gewoon doorging. Veel studenten vroegen zich na de landelijke bekendmaking dat hogescholen en universiteiten dicht gingen af wat Windesheim ging doen. Via social media werden vele vragen gesteld hierover.

Hogeschool Windesheim heeft ruim 22.000 studenten, duizenden cursisten en 2.000 medewerkers in Almere en Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button