Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Hogeschool windesheim blijft tot en met 5 juni dicht

Lessen op afstand

Zwolle – De Hogeschool Windesheim in Zwolle blijft tot en met 5 juni gesloten voor alle onderwijsactiviteiten. Dit geldt ook voor de locatie in Almere. Tot die tijd wordt het onderwijs alleen nog online en op afstand aangeboden.

“Windesheim volgt zoveel mogelijk de landelijke richtlijnen omdat we willen meewerken aan het tegengaan van de verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland.”, meldt de hogeschool.

Ze verzoekt studenten zoveel mogelijk thuis te studeren en niet naar de locaties van Windesheim te komen. “We bieden daar waar mogelijk het onderwijs digitaal aan.”

In verband met de afwezigheid van studenten en medewerkers in de gebouwen, heeft Windesheim vanwege de veiligheid besloten om tijdelijk een aantal gebouwen te sluiten. De gebouwen C, E, F en G blijven open.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button