BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hoge reclamemast bij Foodcourt De Vrolijkheid geplaatst

Zwolle – Vrijdag is de grote reclamemast geplaatst bij het in aanbouw zijnde foodcourt De Vrolijkheid. Twee hijskranen hebben het 40 meter hoge en meer dan 78 ton wegende gevaarte overeind gezet.

Tientallen omwonenden, onder andere uit de wijk Aa-landen tekenden bezwaar aan tegen deze reclamemast bij de Raad van State. Volgens hen leidde de mast tot aantasting van hun uitzicht. De Raad oordeelde echter dat de bewoners geen recht van spreken hadden omdat ze allemaal buiten een straal van 550 meter van de mast woonden. Zelfs op 700 meter. Vanwege deze afstand was direct belang bij de zaak niet aantoonbaar.

Binnen twee maanden hopen Burger King, Kentucky Fried Chicken (KFC), Febo en La Place de deuren te open op het nieuwe snackplein langs de Oude Meppelerweg.

Artist impression © Van der Linde Architecten /Reggestede Invest
Artist impression © Van der Linde Architecten /Reggestede Invest
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button