Nieuws uit ZwolleTheaterVoorpagina

Hitmusical GREASE in theater De Spiegel

Op verzoek van het Nederlandse publiek is dé hitmusical GREASE dit seizoen terug in de theaters. Een nieuwe generatie musicalsterren bestormt het podium: Idool Tim Douwsma maakt als Danny zijn musicaldebuut en naast hem schittert Vajèn van den Bosch, bekend van onder andere Spangas en The Voice Kids.

Stage Entertainment presenteert in samenwerking met Music Hall en de grootste regiotheaters van Nederland deze klassieker waarvan de songs zoals ‘You’re The One That I Want’, ‘Sandy’ en ‘Hopelessly Devoted To You’ in ieders muzikale geheugen gegrift staan.

Ga als de greased lightning naar het theater en beleef een topavond! Grease vertelt het verhaal over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar weer begint, laten de stoere Danny en de brave Sandy hun ware gevoelens niet zien in het bijzijn van hun vriendengroepen; de Pink Ladies en de T-Birds. Dat zorgt uiteraard voor de nodige teleurstellingen, twijfels en andere liefdesperikelen. Een danswedstrijd brengt de twee geliefden weer samen, maar niet voor lang. Dan verandert Sandy van een schoolmeisje in een sexy vamp…

De musical werd in 1978 verfilmd met John Travolta en Olivia Newton-John in de hoofdrollen. Een hitfilm die wereldwijd door miljoenen is bekeken en tot op de dag van vandaag populair is. De hitsongs van Grease behoren tot de best verkochte platen aller tijden.

Tickets
Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker

Gerelateerde artikelen

Back to top button