Nieuws uit ZwolleVoorpaginaWeer

Hinder treinverkeer houdt aan

Zwolle – Sneeuw, wind en ijzel veroorzaken nog steeds veel storingen aan het spoor. De NS kan op dit moment nog geen treinen rijden en het is nog onbekend wanneer het treinverkeer kan worden opgestart.

In provincies Groningen en Friesland heeft Arriva de treindienst weer gestart.  Ook Keolis Keolis heeft de treindienst tussen Zwolle en Kampen weer opgepakt. Op de treintrajecten Zwolle – Enschede en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal rijden de treinen momenteel nog niet uit.

De problemen hebben voornamelijk te maken met wisselstoringen. Op veel plekken werkt de wisselverwarming, mar komt die niet door de laag sneeuw heen. Hierdoor kunnen wissels niet meer bewegen. Storingsploegen verwijderen dit, maar het sneeuwt snel weer in.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button