EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hier Mode stopt er mee; drie vestigingen in Zwolle gaan sluiten

Zwolle – Kledingwinkelketen Hier Mode en Willemsen Mode stopt ermee. Dat heeft eigenaar Mechteld Schwartz donderdagavond 1 december bekend gemaakt aan haar circa 200 medewerkers. Hier Mode heeft drie vestigingen in Zwolle aan De Dobbe in winkelcentrum AA-Landen, aan de Van der Capellenstraat in winkelcentrum Zwolle-Zuid en in winkelcentrum Stadshagen aan De Wade.

Het bedrijf bestaat uit Hier Mode en Willemsen Mode en telt 27 winkels in Overijssel, Gelderland, Flevopolder en Utrecht. Daarnaast verkoopt de zaak via een webshop.

Investeren

Het modebedrijf zou flink moeten investeren om met nieuw elan de modemarkt aan te kunnen. Er is geen vertrouwen dat de investeringen die nodig zijn voor de veranderingen in 27 winkels tot een positief resultaat gaan leiden in de toekomst.

Mechteld Schwartz: “Bij mij overheerst de teleurstelling over het stoppen met het bedrijf dat mijn ouders ruim veertig jaar geleden zijn gestart, voor Willemsen medewerkers geldt een historie van meer dan tachtig jaar. Maar ik ben ontzettend trots op de medewerkers die een enorme betrokkenheid en loyaliteit laten zien.”

De winkels blijven voorlopig nog open.

 

31272716461_2c252f15f8_c

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button