Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Het weer: Een frisse maar zonnige schrikkeldag

Zwolle – Een mooi begin van de week, vanmorgen verdwijnt de vorst snel en we krijgen een droge dag met veel zon voorgeschoteld. Er zijn eerst nog wat wolkenvelden maar die lossen snel op. Het wordt rond de zes graden en er staat een matige noordoostenwind. De noordoostenwind laat het wel fris aanvoelen. Vanavond en vannacht koelt het weer flink af en gaat het matig vriezen. Plaatselijk kan een mistbank ontstaan en vooral bruggen en viaducten kunnen glad worden.

Natte sneeuw

Dinsdag slaat het weer om en krijgen we met een ander weertype te maken. Vanuit het westen neemt de bewolking toe en gaat er neerslag vallen die begint als (natte) sneeuw. Morgenavond verlaat de winterse neerslag het land en valt er soms wat motregen. Er staat een stevige zuidenwind en het wordt ongeveer zeven graden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button