Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Het Troosthuisje is terug van weggeweest

Zwolle -Boudewijn Betzema, een bijzonder aardige man .. Voor iedereen die wel wat troost kan gebruiken. De Troostdichter Boudewijn Betzema wacht op je in het brugwachtershuisje. Met een luisterend oor en een mooi persoonlijk gedicht.

Troostdichter Boudewijn Betzema is de hele maand augustus aanwezig in het Troosthuisje op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur. Het voormalig Schoenkuipenbrug brugwachtershuisje is omgedoopt tot Troosthuisje. Boudewijn biedt belangeloos, zonder afspraak èn onvoorwaardelijk troost bieden aan ieder medemens door middel van onverdeelde aandacht, een luisterend oor en een warm hart. Dit alles om de samenleving een stukje mooier te maken. Boudewijn práát niet over compassie… hij ‘doet’ compassie. Hij beleeft het dagelijks leven in haar puurste vorm en heeft al luisterend vele hartenpijn helpen verzachten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button