LifestyleOnderwijs & Wetenschap

Het Oergezellig bordspel Zwolle

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, bekend van het lieveheersbeestje, gaat binnenkort in de gemeente Zwolle Het Oergezellig bordspel introduceren.

Ouderwetse gezelligheid in ere houden

Het Oergezellig bordspel Zwolle heeft o.a. als doel om ouderwetse gezelligheid in ere te houden en om kinderen en ouderen bewuster te maken welke mogelijkheden aanwezig zijn om agressie en pestgedrag met elkaar te verminderen, bespreekbaar te maken en om meer veiligheid tot stand te brengen. Het Oergezellig bordspel is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Zwolle onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, met volop afbeeldingen erop van bedrijven en organisaties uit de stad Zwolle. De bijbehorende informatiebrochure geeft informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, gemeente en doelgerichte tips voor meer veiligheid en om pesten en geweld te voorkomen.

Burgemeester Henk Jan Meijer verzorgt het voorwoord in de informatiebrochure. Deelnemers aan het bordspel ontvangen minimaal drie bordspellen, meerdere bordspellen zijn aan te vragen. Dit voor eigen gebruik, maar ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk. Deelname aan Het Oergezellig bordspel Zwolle is al mogelijk vanaf een donatiebedrag van €199,-

Grotere bewustwording tot stand brengen

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Met uw deelname ondersteunt u de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button