Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Herman Pleij op Cele-lezing Zwolle

Made in Zwolle, het moderne individu?

Zwolle – Als geen ander kan emeritus hoogleraar Herman Pleij smeuïg vertellen over de Nederlandse geschiedenis. Pleij is bij het grote publiek vooral bekend van zijn TV-optredens in de Wereld draait Door en OP1. Daar was/is hij regelmatig te gast en verbindt dan heden en verleden op zijn bekende humorvolle wijze. De organisatie van de Cele-lezing is dan ook erg blij dat Pleij donderdagavond zijn opwachting in Zwolle maakt. Speciaal voor de Cele-lezing dook de populaire TV-persoonlijkheid in het verhaal van Johan Cele en de geschiedenis van onze Hanzestad. Luc Panhuysen van de stichting Celelezingen lichtte in Zwolle Actueel al een kleine tip van de sluier over het verhaal van donderdagavond.

Meer informatie over de Celelezingen vind je hier Bestel hier je kaarten
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button