Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Herman Brood Academie studenten op tour

Na drie succesvolle edities is de Herman Brood Academie weer terug met HBA On Tour. Met deze tour wordt een platform aangeboden voor opkomende acts van de opleiding. Op vrijdag 28 november brengt de academie Lucid, Adam and the Relevants en Close Up naar Hedon. Entree is gratis.

Alle opleidingen van de school komen aan bod tijdens HBA On Tour. Music Industry Professional studenten gaan aan de slag met het opzetten van een complete tour voor de artiestenopleiding. De studenten focussen zich daarbij op de pre-productie en de productie. Daarnaast verzorgen de studenten van podium/studiotechniek het licht en geluid bij de shows. Bands als Mister and Mississippi, John Coffey, Birth of Joy en Taymir hebben hun roots liggen op de Utrechtse school. Deze acts zijn allemaal uitgegroeid tot bekende namen in de muziekindustrie. Vorige edities namen ze artiesten mee als Rondé, Emil Landman, The Silverfaces en Project Bongo. HBA On Tour fungeerde als een springplank voor deze jonge talenten.
—————————————————————————————————————–
HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR
Line-up: LUCID / ADAM AND THE RELEVANTS / CLOSE UP

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : vrijdag 28 november
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : Gratis

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, de avondkassa van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Lucid
Lucid

Gerelateerde artikelen

Back to top button