Nieuws uit ZwolleSport

Hercules Zwolle schittert op NK jazzdance

Zwolle – Hercules Zwolle heeft afgelopen weekend op het NK jazzdance in Rotterdam twee derde plaatsen in de wacht gesleept. Voor het eerst had de Zwolse gymnastiekvereniging zich met maar liefst drie teams gekwalificeerd voor het NK en twee van de drie teams vielen in de prijzen.

De Hercules-damesgroep, dansend in categorie C 20 jaar en ouder, behaalde een mooie derde plaats. En ook de Zwolse meiden, dansend in categorie B 13 tot en met 16 jaar, wisten zeer verdienstelijk het podium te behalen. Het derde Hercules-team, uitkomend in categorie C 16 tot 19 jaar, viel met een vierde plaats net naast het podium.

“Maar al met al toch een uitstekende score, waar de vereniging trots op kan zijn,” zegt Jan Nugteren, die namens het bestuur van Hercules Zwolle iedereen alvast wil uitnodigen voor zaterdag 7 juli. “Vanaf 18.30 uur laten dan deze meiden en alle andere teams van Hercules Zwolle voor de laatste keer dit seizoen hun dans zien in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. De toegang is zoals gebruikelijk gratis.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button