EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

HEMA Zwolle Centrum beste HEMA van 2016

Zwolle / Amsterdam – Afgelopen zaterdag werden in Amsterdam de prijzen voor ‘beste HEMA winkel 2016’ uitgedeeld. HEMA Zwolle (centrum) werd bekroond met de titel ‘beste HEMA’ in de categorie ‘eigen vestigingen’ en HEMA Wijchen ontving deze titel in de categorie ‘franchise’. Ook voor buitenlandse winkels werd per land een winnaar uitgeroepen.

Directie en management nemen zaterdag 25 maart de winkel over

Managers en directieleden van het HEMA support office nemen zaterdag 25 maart de winnende winkels over voor een dag. CEO Tjeerd Jegen zal als ‘tijdelijk’ filiaalmanager van de winkel in Zwolle de dag in goede banen leiden: “Het is ontzettend leuk en leerzaam om een dag te mogen werken in de beste HEMA van het land; de lat ligt hoog. Ook voor de klanten is het natuurlijk feest: er wordt op deze speciale dag veel in de winnende winkels georganiseerd, zoals proeverijen, stylingadvies en spectaculaire aanbiedingen, dus we hopen dat het extra druk is!” Ivo Vliegen, CFO van HEMA, wordt op 25 maart ‘tijdelijk’ filiaalmanager van de franchise winkel in Wijchen.

Klantvriendelijkheid en winkeluiterlijk

Het afgelopen jaar hebben de winkels door het vervullen van opdrachten punten verzameld. Daarbij werden zij ook verrast met een bezoek van directie en management. Tijdens dit bezoek werden zij beoordeeld op onderdelen als klantvriendelijkheid en winkeluiterlijk. Deze beoordeling in combinatie met de behaalde punten bepaalden de uiteindelijke winnaar. In totaal werden 52 Nederlandse winkels genomineerd. Zij bezochten de award ceremonie afgelopen zaterdag. Naast de Nederlandse winkels waren ook de beste buitenlandse HEMA winkels aanwezig.

HEMA Zwolle

Cor Korteweg, manager eigen vestigingen HEMA: “HEMA Zwolle heeft service en klantvriendelijkheid op nummer 1 staan; het winkelpersoneel is vriendelijk en vakkundig, zij maken hier echt het verschil!”

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. Er zijn ruim 700 HEMA winkels in 7 landen met circa 17.000 medewerkers in de winkels, de bakkerijen, het distributiecentrum en het support office die samen zorg dragen voor de verkoop van circa 32.000 producten en diensten.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button