KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Hedon start campagne ‘Join The Club’ op Nationale Vrijwilligersdag

Zwolle – Op woensdag 7 december start Hedon de nieuwe campagne “Join The Club” waarmee Hedon nieuwe vrijwilligers aan het podium wil binden. De keuze van 7 december is geen toeval: op deze dag is het landelijk Nationale Vrijwilligersdag en staat het vrijwilligerswerk centraal. Op deze dag wil Hedon de inzet van vrijwilligers extra uitlichten door het lanceren van deze nieuwe campagne.

Wil je meer informatie over vrijwilliger worden en de verschillende werkgroepen die er bij Hedon zijn kijk dan op www.hedon-zwolle.nl/jointheclub

Heb je altijd al een actieve rol willen hebben bij een van de meest bruisende plekken van Zwolle? Adem jij party, music en festivals? Hedon zoekt mensen die onderdeel willen worden van hun groeiende gemeenschap rondom de leukste evenementen in Hedon.

In ruil voor het gratis bezoeken van shows en de tofste feestjes help je bijvoorbeeld mee als stagehand en rol je versterkers en gitaren op het podium. Of draai je een horecadienst of assisteer je backstage met het klaarzetten van de kleedkamers voor de artiesten.

Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij minimaal twee avonden per maand inzetbaar zijn en de maandelijkse medewerkersvergaderingen bijwonen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button