KabelkrantLevensbeschouwingNieuws uit Zwolle

Stiltewandeling over Wezepsche Heide

Zwolle – Op zaterdag 23 maart is er een Stiltewandeling op de Wezepsche Heide bij Wezep. Dichter Hans Lambrechts en ds. Wim Hortensius uit Hattem houden de wandeling. Er worden onderweg verschillende gedichten voorgedragen en inspirerende teksten gedeeld.

De Stiltewandeling start om 9.00 uur met koffie, thee en muziek in de pastorie op de Gaedsbergh 13 in Hattem. De deelnemers lopen daarna vanuit Hattem naar de Wezepsche Heide en keren rond 12.00 uur weer op de startlocatie terug. Wie wil kan de wandeling afsluiten met nog een kopje koffie of thee.

Thema

Doel van de Stiltewandeling is de drukte van alledag even te parkeren en na te denken over jezelf, mensen van wie je houdt en/of de plek die God inneemt in jouw leven. Deze wandeling wordt jaarlijks in de week voor Pasen in Hattem of omgeving gehouden. Het thema is deze keer: ‘De veelkleurigheid van God’. Ieder mens is uniek voor zichzelf, een ander en voor God. “Wij geloven dat God van deze veelkleurigheid geniet”, delen de initiatiefnemers mee.

Aanmelden vooraf kan via het mailadres leerhuis@pknhattem.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button