Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hedon haalt beroemde songwriter Paul Carrack naar De Spiegel

Zwolle – De beroemde Britse songwriter Paul Carrack komt op maandag 15 oktober voor een optreden naar theater De Spiegel in Zwolle. De muzikant, die de prachtige bijnaam The Man with the Golden Voice draagt, werd bekend als bandlid van Mike and The Mechanics en scoorde solo ook diverse grote hits waaronder I Need You en Dedicated. De kaartverkoop voor het optreden is inmiddels van start gegaan.

Naast zijn succesvolle solocarrière werkte de inmiddels 67-jarige Carrack ook samen met tal van andere wereldberoemde artiesten waaronder Elton John, The Eagles, Roxy Music, Eric Clapton en The Smiths. Ook schreef Carrack diverse hits voor andere artiesten en scoorde hij met supergroep Mike and The Mechanics wereldhits met nummers als All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder en The Living Years.

Paul Carrack was in 19910 tevens een van de gasten bij het legendarische Roger Waters’ megaproject ‘The Wall Live’ in Berlijn, waar 250.000 mensen op af kwamen. Daarnaast schrijft Carrack door de jaren heen ook klassiekers voor anderen, zoals How Long, Love Will Keep Us Alive voor The Eagles. Paul Carrack stond in 2014 voor het laatst in Zwolle.


Locatie                                  : Theater De Spiegel
Wanneer                              : Maandag 15 oktober

Open                                     : 19:30 uur

Aanvang                               : 20:15 uur
Entree                                   : € 35,00


De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button