KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Hedon gaat samenwerken met NETL Camping Kallumaan en presenteert poptalent

Zwolle – Deze zomer geeft Hedon een groot aantal talenten een plek op het podium NETL Camping Kallumaan in Kraggenburg. Op deze camping wat onderdeel is van ‘De Wildste Tuin’ zijn een groot aantal talentvolle muzikanten te bewonderen die verbonden zijn aan Hedon Productiehuis. De eerste door Hedon gepresenteerde show is zaterdag 3 juli, dan geeft de door rap-georiënteerde indie pop van NONCHELANGE acte de préséance op Kallumaan. Alle optredens zijn gratis toegankelijk. Meer informatie via Meer informatie via de website (zie onderaan het artikel).

Camping Kallumaan in Kraggenburg is onderdeel van NETL ‘De Wildste Tuin’, een plek wat gaat van bamboebossen tot idyllische strandjes. Je kan er spelen, vakantie vieren en lekker ontspannen. De toevoeging van livemuziek gepresenteerd door Hedon zorgt voor een heerlijke festivalsfeer. Op het programma staan optredens van o.a. EVVA, NABER, NONCHELANGE en Sonurber maar ook dj’s als Cabron en Mulder On The Dancefloor.

Serena Oosterloo, programmeur van Hedon: ‘Het is voor ons een mooie uitdaging om passend programma neer te zetten op zo’n mooie plek als Kallumaan. Deze plek geeft een hele andere dynamiek dan bij ons in de zaal en past erg mooi bij de artiesten die we hebben geboekt. Na een periode waarin livemuziek niet vanzelfsprekend was geeft deze zomer vol muziek weer extra energie bij artiesten en bezoekers’.

Mano Scherpbier, manager Talent Support Hedon: “Voor opkomende talent is één van de belangrijkste aspecten van hun ontwikkeling om zoveel mogelijk op te treden. We noemen dat ook wel meters maken. We kijken dus niet alleen naar speelplekken in de gemeente Zwolle, maar juist ook naar mooie podia in de grote regio Zwolle. Ik ben daarom ook erg trots dat we nu ook de bezoekers van camping NETL Kallumaan in Kraggenburg kennis kunnen maken met de talenten die aan Hedon verbonden zijn.”

Website Hedon

Gerelateerde artikelen

Back to top button