CoronavirusKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Harm Wolters bracht ‘Tulpen uit Amsterdam’ voor bewoners Nieuwe Haven Zwolle

Zwolle – ‘En als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit Amsterdam’. Iets waar menig bewoner van de woonzorgcentra in Nederland op hoopt. Lekker even naar buiten en aan de tulpen ruiken. In deze tijd gaat dat even niet. De zorgcentra zijn hermetisch afgesloten van de buitenwereld om de kwetsbare bewoners te beschermen tegen het corona-virus.Om de mensen een hart onder de riem te steken en toch een beetje vertier te bieden zong volkszanger Harm Wolters donderdagmiddag op de parkeerplaats en vanaf de binnentuin bij woonzorgcentrum Nieuwe Haven in Zwolle. En dat was genieten voor de mensen die heerlijk mee stonden te zwieren vanaf de balkons!

 

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button