112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hardloper overleden in tunnel Stadshagen / Tippe

Zwolle – Het fietstunneltje op de Havezathenallee in Stadshagen is zaterdagmiddag enige tijd afgezet geweest. Dit in verband met een ongeval tijdens het hardlopen.

Rond vier uur zaterdagmiddag is een hardloper onwel geworden en ten val gekomen. Hij liep daarbij verwondingen op. Ambulancepersoneel heeft de man nog gereanimeerd maar de hulp kwam te laat. De hardloper is overleden.

De politie heeft de tunnel vanaf kwart over vier afgezet. “Er waren wat verdachte omstandigheden.”, meldt politiewoordvoerder Henk Kremer. “Omdat hij verwondingen had hebben we onderzoek gedaan naar hoe die man onwel is geworden en waar de verwondingen vandaag kwamen. Uiteindelijk hebben we kunnen vaststellen dat het een natuurlijk overlijden betreft.”

Rond 7 uur werd de locatie weer vrijgegeven. Het incident waarbij veel politie ter plaatse was trok veel kijkers uit de buurt. De aanwezige politie kon op dat moment geen informatie verstrekken aan de omstanders over wat er gaande was.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button