Er op uit TipsVoorpagina

Van hardlopen tot kunst bekijken: dit zijn de leukste evenementen in Zwolle!

Zwolse Halve Marathon

zaterdag 9 juni 20:15-23:00
Zaterdag 9 juni 2018 is de historische binnenstad van Zwolle weer het toneel voor de Zwolse Halve Marathon; het gezelligste hardloopfestival van Nederland!

Zo’n 8.500 atleten lopen in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij!

Inschrijving gesloten. Deelnemers limiet bereikt!

Meer informatie.

Avondvierdaagse Zwolle

4 t/m 8 juni
Ieder jaar lopen meer dan 8000 wandelaars, jong en oud, mee met de Avond4daagse van Zwolle. Vier dagen wandelen, één dag rust. De routes voeren door en langs de mooiste plekjes van Zwolle, plekken die je misschien nog nooit gezien hebt! Gezellig en sportief bezig zijn, met het grote defilé op vrijdag als verdiende beloning.

Kunststripbeurs in de Grote Kerk

zaterdag 9 juni 10:00-17:00
Op zaterdag 9 juni organiseert kunstruimte Het Langhuis in de Grote Kerk (Academiehuis) te Zwolle een landelijke Kunststripbeurs waar bezoekers het werk van zo’n veertig onafhankelijke stripmakers kunnen zien en kopen. De Kunststripbeurs is onderdeel van comicfestival Inktvingers. Behalve stripverhalen bestaat dat werk uit handgemaakte artikelen, illustraties, posters, stickers en zelfs ter plekke gemaakte tekeningen. In alle soorten teken-en maakwerk, stijlen en activiteiten. Dat maakt deze beurs voor een breed publiek interessant. De beurs is open vanaf 10.00 uur en duurt tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie.

Climate Street Painting

2 juni t/m 1 september 2018
Van 2 juni tot en met 1 september 2018 kan iedereen in de werken plaatsnemen en laten fotograferen. Naast prachtige plaatjes zijn de 3D kunstwerken de verbinder tussen de verschillende programmaonderdelen van Zwolle Unlimited.

Meer informatie.

    Meer bekijken
    💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
    Back to top button