BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hanzeboog wordt gereinigd, gestraald en opnieuw geverfd

Hele zomer versmalde doorgang voor fietsers

Zwolle – Het fietspad over de Hanzeboog tussen Zwolle en Hattem krijgt tussen 24 juli en eind augustus een onderhoudsbeurt. De werkzaamheden zijn van maandag tot en met zaterdag overdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Tijdens de uitvoeringswerkzaamheden is er hinder voor fietsers.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoonmaken, stralen en het aanbrengen van nieuwe verflagen. Het werkgebied betreft een aantal meters in de lengte en in de breedte en schuift steeds op. Ter hoogte van het werk blijft er een versmalde doorgang van 1,50 meter over voor het fietsverkeer. Gedurende de werkzaamheden worden er verkeersmaatregelen getroffen om fietsers een veilige doorgang te bieden. Verkeersregelaars zijn aanwezig.

Alternatieve fietsroutes zijn via de Oude IJsselbrug en per oversteek met veerpont ’t Kleine Veer. Pontje ’t Kleine Veer vaart 22 april tot en met zondag 29 oktober 2017 dagelijks tussen 10.00 tot 18.00 uur. De overtocht met het pontje kost 1 euro voor volwassenen en 0,50 euro voor kinderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button