Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hitmachine Ronnie Flex komt naar Hedon

Na het winnen van de award voor Meest Verdienstelijke Poëet 2014, tientallen miljoenen views en streams en het overweldigende optreden op Noorderslag kunnen we niet meer om Ronnie Flex heen. Het debuutalbum De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd is een feit en daarmee is het tijd voor een clubtour. Zaterdag 21 februari doet de Capellenaar Hedon aan voor een optreden. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

 

Begin 2012 kende niemand de Capellenaar, maar na hits als: Soldaatje en Nooit meer slapen kwam daar snel verandering in. Een jaar later wist rap- en popbeminnend Nederland wie Ronnie Flex was. Vanaf dat moment gaat  het ontzettend hard met Ronnie Flex en levert hij de ene na de andere hit af en wordt hij getekend bij het label Topnotch. Op dit moment wordt Ronnie Flex non-stop gedraaid op de Nederlandse radiostations met zijn gastbijdrage op het nummer Ravotten van zijn goede vriend Mr.Polska.

 


 

RONNIE FLEX
Support: BOKOESAM/LEFENSMANNEN

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 21 februari
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 19:30 uur
Entree                         : € 11,50

Leeftijd                         : 14+

 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Hedon website

Gerelateerde artikelen

Back to top button