112 nieuwsNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Handbaldames SV Zwolle kon niet winnen tegen SDOL

Zaterdagavond mochten de dames van het eerste team van SV Zwolle aantreden tegen de dames van SDOL. Na de nederlaag van vorige week waren de dames er op gebrand de 2 punten mee naar huis te nemen.

De wedstrijd werd geopend met een doelpunt van de lange linker opbouw speelster van SDOL, maar de Zwolse dames wisten daarna zelf vier keer te scoren. Bij de dames van SV Zwolle vielen de puzzelstukjes weer ineen. Al snel stond het 2-6 in het voordeel van Zwolle en werd de rust ingegaan met 7-13.

Uit eigen ervaring weten de dames van Zwolle dat de wedstrijd dan nog niet gespeeld is. Er moest nog hard geknokt worden voor de overwinning.

Weer opende SDOL de score, maar dit keer hadden de Zwolse dames niet het antwoord klaar zoals in de eerste helft. Waar SDOL op dreef kwam en het doel van de Zwolse dames wist te vinden, lukte het de Zwolse dames zelf niet om te scoren.

Ook de sterke dekking verslapte aan Zwolse zijde. Zo kwam SDOL helemaal terug in de wedstrijd en wist de winstpunten in eigen huis te houden.

Eindstand 23-21.

Meegereisde supporters bedankt!!

Aankomende dinsdag spelen de dames een inhaalwedstrijd tegen Groessen.
21:00 uur in Duiven.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button