HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbal – Zwolse handbalheren pakten in eerste thuisduel ruime winst op UGHV

Zondag 18 oktober stond de eerste thuiswedstrijd van deze competitie op het programma voor Heren 1 van SV Zwolle. Deze wedstrijd moest er aangetreden worden tegen UGHV HS2, welke de eerste wedstrijd tegen een zware nederlaag opgelopen was. Toch mocht deze tegenstander absoluut niet onderschat worden.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd ging van start, de heren van UGHV opende door een mooi afstandsschot de score. Na dit doelpunt kwamen de heren van SV Zwolle direct een aantal keer tot scoren en namen daarmee een 3-1 voorsprong. Daarna kwam UGHV wederom terug met een afstandsschot. Na dit doelpunt van UGHV namen de heren van Zwolle de regie in handen en wisten door mooi snel teamspel verder weg te lopen van de tegenstander.

HHB2

Pas bij een stand van 10-2 wisten de heren van UGHV weer tot scoren te komen. Met een 18-6 voorsprong gingen de heren van Zwolle de rust in.

Na het fluit signaal gingen de heren van Zwolle erg hard van stapel, ze speelden enorm op tempo en druk. Dit resulteerde in een tussenstand van 25-7. Met deze riante voorsprong lieten de heren van Zwolle de teugels iets vieren, waardoor de heren van UGHV terug wisten te komen tot een tussen stand van 30-14.

De heren van Zwolle herpakten zich daarna en wisten door een aantal snelle tegenaanvallen, en mooi combinatie spel, uit te lopen naar een 34-17 eindstand.

Volgende week zullen de heren, op zaterdagavond om 20.00 uur, spelen tegen Cabezota in Enschede.

Alle supporters die vandaag aanwezig waren in Sporthal Zuid, bedankt voor jullie support.

 

Doelpunten:

Rik Talens 8

Bart Kroeze 6

Rens Ruiter 5

Lesley Rigter 4

Hans Kan 3

Robert ter Stege 2

Luuk Broers 2

Jordy Hendriks 2

Erwin van der Meij 1

Mark Brijan 1

 

Back to top button