EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hamburgerdiner bij kaarslicht op Valentijnsdag

Het Fastfoodrestaurant McDonalds in Zwolle geeft op Valentijndsdag 5 speciale Valentijnsdiners weg. Het gaat om eencompleet verzorgd uniek, romantisch VIP diner bij de vestiging Zwolle-Noord. De winnaars krijgen echte bediening en om het geheel super romantisch te maken wordt alles geserveerd bij kaarslicht.

“Ik houd ervan om af en toe net even iets anders te doen dan anders. We gaan er voor vijf stellen (in spé) een leuke avond van maken zodat de Valentijn in kwestie deze romantische daad niet snel vergeet”, lacht Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle. Het restaurant krijgt zeer regelmatig vragen of ze mee willen werken aan ludieke huwelijksaanzoeken. Met het Valentijnsdiner willen ze hier eenmalig op ludieke wijze aan tegemoet komen.

Iedereen die kans wil maken kan een mailtje naar pr.zwolle@nl.mcd.com zenden o.v.v. ‘Valentijnsdiner’ voorzien van contactgegevens inclusief leeftijd en motivatie waarom jij kans wilt maken op één van de vijf VIP tafeltjes op Valentijnsdag. De gelukkigen worden op woensdag 11 februari 2015 persoonlijk op de hoogte gesteld.

Gerelateerde artikelen

Back to top button