MuziekRadio

Halloween bij Hedon

publiek bepaalt muziek tijdens Superstijl

Zwolle – Zaterdag 3 november tovert Hedon haar pand om tot één groot griezelhuis tijdens de danceavond: Superstijl.  Bezoekers belanden op de set van Michael Jackson’s Thriller waarbij het poppodium helemaal in het teken staat van het uit Amerika overgewaaide Halloween. Tijdens deze avond bepaalt het publiek ieder kwartier welk genre er wordt gedraaid door te stemmen op hun favoriete muziekstijl wat Superstijl het meest democratische feest van Zwolle maakt.

Superstijl is een terugkerend succesvol concept in Hedon waarbij bezoekers ieder kwartier een nieuwe genre mogen kiezen door stemmen op hun favoriet. Bij binnenkomst krijgen zij een stempas met daarop 3 kleuren die staan voor 3 verschillende genres. Aan de hand van een barcode scanner kunnen bezoekers democratisch beslissen welk genre er uiteindelijk wordt afgespeeld. Superstijl valt samen met Halloween waardoor het de uitgelezen kans is je te verkleden als zombie, heks of een andere griezel. Voor deze editie komen Kostuumhuis Kalf en Hedon met een speciale actie: Bij aankoop van jouw Halloween outfit bij Kostuumhuis Kalf krijg je een gratis ticket voor Superstijl.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button