Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Haan en drie kippen achtergelaten bij Wijkboerderij de Eemhoeve

Zwolle – Vrijdagochtend kwamen vrijwilligers van Wijkboerderij de Eemhoeve in de Aa-Landen tot de ontdekking dat er ineens vier extra dieren rondscharrelden.

Drie kippen en één haantje waren door een onbekende achtergelaten in één van de weides. De vrijwilligers belden de dierenambulance om de inmiddels drie kippen op te laten halen. De dienstdoende ambulancevrijwilliger heeft de kippen meegenomen naar de opvang van de organisatie aan de Ohmstraat op de Marslanden.

De haan was tijdens het vangen al verdwenen. Hij loopt waarschijnlijk nog in de omgeving rond. De drie kippen zullen tijdelijk in de opvang verblijven totdat ze kunnen worden ondergebracht bij een definitieve opvang locatie.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button