Muziek

Haags rapduo De Kraaien naar Hedon

Zwolle – Sinds 2009 weet De Kraaien, toen nog een drietal, voor opschudding in het Nederlandse poplandschap te zorgen met hits als Ik Vind Je Lekker en Ik Wil Met Je Sexen. Anno 2016 hebben De Kraaien afscheid genomen van hun derde bandlid en zijn ze vol aan de slag gegaan met een volledig album. Vrijdag 4 maart brengt het duo het album naar het podium van Hedon.

Duizenden mensen hebben deze De Kraaien al in vol ornaat mogen waarnemen op podia en festivals door het hele land. Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat Ik Vind Je Lekker kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: Pechvogel, Ik Wil Met Je Sexen, Rollen en de cover Dat Gepijpzeik.

Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een compleet De Kraaien album. Hier is na het vertrek van hun derde snavel, Neurbert El Halt, in 2014 achter de schermen hard aan gewerkt. Het eindresultaat is een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass passeren de revue. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit.

DE KRAAIEN

Locatie : Poppodium Hedon Zwolle
Wanneer : Vrijdag 4 maart
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur
Entree : € 11,50

Tickets

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button