Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Guus Meeuwis geeft show en steek je handen uit de mouwen voor de natuur – Evenementenoverzicht week 44

PvdA op dag van de Klimaatmars langs de deuren in Assendorp

6 november | Assendorp 

Op de dag van de Klimaatmars, zaterdag 6 november, gaat een groep vrijwilligers samen met PvdA-fractieleden langs de deuren in neder. Zij gaan met bewoners in gesprek over klimaat.

Meer informatie

Kom lekker klussen in de natuur

6 november 09:00 – 11:30 | De Schellerwaarden

Op zaterdag 6 november ben je welkom om weer mee te doen. Op deze landelijke natuurwerkdag gaan we aan de slag in de Schellerwaarden, de uiterwaarden van de IJssel in Zwolle-Zuid. In oktober zijn we al begonnen met het weghalen van de overdadige begroeiing.

Meer informatie

De Zijderoute- Fraterhuis Academie

6 november 11:00 – 13:00 | Filmtheater Fraterhuis

Wegens eerder groot succes vindt op zaterdag 6 november van 11.00 tot 13.00 uur de reprise plaats van de Fraterhuis Academie over De Zijderoute. Historicus en huisdocent Hans Luiten vertelt opnieuw het verhaal van deze bijzondere handelsroute van duizenden jaren oud, gelardeerd met verschillende filmfragmenten.

Meer informatie

Guus Meeuwis geeft extra show in Hedon

6 november 21:00 – 23:00 | Poppodium Hedon

Guus is de studio in gegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Dat laatste heeft geleid tot ‘In De Basis’: Tijdens zijn ‘In de Basis Clubtour’ speelt Guus de liedjes, waaronder zijn grootste hits, dan in de meest pure vorm, met een hele kleine bandbezetting.

Meer informatie

Excursie ‘Kleurrijk Vilsteren’

7 november 14:00 uur | Landgoed Vilsteren

Op zondag 7 november is er een excursie ‘Kleurrijk Vilsteren’. Trek je je wandelschoenen aan en ga je met de natuurgidsen van IVN mee de herfst lucht opsnuiven en de herfstkleuren bewonderen, kortom: genieten in de prachtige omgeving van Landgoed Vilsteren.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button