KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Grote Sinterklaas Actie Zwolle weer van start en zoekt uw hulp

Zwolle – Na een coronastop gaat de Grote Sinterklaasactie weeer van start in Zwolle. Om op 5 december klaar te zijn, moeten ze nu al beginnen. Dankzij de vele giften van Zwollenaren is het voor de organisatie mogelijk om alle Zwolse kinderen een sinterklaasfeest te geven.

Sinterklaas in de hoofdrol

De actie is inmiddels gestart.  De Grote Sinterklaasactie werkt met man en macht om veel kinderen een bijzondere Sinterklaasavond te bezorgen. Zwollenaren kunnen cadeautjes inleveren voor kinderen uit gezinnen in de bijstand, of net daarboven. Zij kunnen soms zelf hun kinderen geen sinterklaasfeest of cadeautjes aanbieden.

Inleverpunten zijn

Mulertkamp 4 Zwolle Zuid

Eerdelaan 31 Stadshagen

Ruiterlaan 16 Engelse Werk

Fivel 57 AA-Landen

Dit kan het hele weekend vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur

Doordeweeks s, avonds na 18:00 uur tot 21:00 uur

Nog meer nodig

Dit jaar hebben ze uw hulp nog meer nodig dan andere jaren om aan alle vraag te kunnen voldoen, er zijn meer gezinnen met kinderen die op de sinterklaasactie Zwolle een beroep moeten doen dit jaar.

Met ieders hulp willen zij dit jaar heel veel kinderen bereiken, zodat elk kind Sinterklaas kan vieren. Ook een bezoekje van de Sint hoort daarbij.

“Het zal je maar gebeuren dat de Sint stilletjes je huisje voorbijrijdt. Al je vriendjes en vriendinnetjes krijgen cadeaus, maar jouw huisje gaat hij voorbij. Dat je ouders geen geld hebben voor een verjaardagscadeau, dat kun je nog snappen. Maar Sinterklaas heeft een pakhuis vol cadeautjes. Ben jij soms niet lief genoeg?”  zegt iemand van de Grote Sinterklaas Actie.

“Het is toch sneu dat er kinderen zijn die op school komen en andere kinderen horen vertellen over pakjesavond en jij kunt niks vertellen over Sinterklaas.”

De organisatie vraagt de Zwollenaren en het bedrijfsleven om cadeaus te doneren zodat elk kind in Zwolle over Sint kan vertellen en heerlijk avondje heeft gehad. Dit moet toch lukken?

Helpt u mee?

Op Facebook @sinterklaasactiezwolle kan iedereen alle informatie vinden. Voor vragen of donaties app naar 0613131685 of mail naar sinterklaasactiezwolle@outlook.com

”Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!”

Alvast bedankt namens alle kinderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button